Ai auzit de ghost writing?

Ghost writing inseamna in traducere libera sa angajezi pe cineva sa scrie pentru tine o lucrare, un text, un articol, o carte . Acesta “autor fantoma” iti cedeaza dreptul de proprietate asupra textului rezultat, in urma unei remuneratii .
Serviciile de ghost writing pentru lucrari de licenta, dizertatii de master sau teze de doctorat ori alte lucrari necesare pentru facultate nu sunt imorale atata timp cat clientul, cel care plateste elaborarea lucrarii, se pune la punct foarte strict cu continutul lucrarii, intelege argumentatia, stapaneste tema si este capabil sa prezinte lucrarea in fata unei comisii de evaluare .
E oare imoral ca cineva le scrie discursurile tuturor presedintilor lumii? Evident ca nu .

Ei insisi nu au timpul si poate nici elocinta necesara scrierii unui text foarte bine structurat – ceea ce nu inseamna absolut deloc ca ei nu au habar despre temele si subiectele tratate in discursurile lor .
Este cam acelasi lucru si cu serviciile de elaborare de texte pe care le oferim noi .

Din procesul de redactare a lucrarii si din colaborarea cu consultantul tau dedica pe platforma noastra, vei dobandi cunostintele necesare despre lucrare, exact ca si cum ar fi a ta, numai ca e scrisa de altcineva .

Lasă un răspuns